Työntekijät

Mari

Mari

Valtimon Fysioterapian yrittäjä Mari Roininen on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta. Marin ammattitaidosta pääsevät nauttimaan valtimolaisten lisäksi myös juukalaiset, sillä viimeiset vuodet Mari on pyörittänyt Valtimon toimipaikan lisäksi myös Juuan Fysikaalista Hoitolaitosta. Näin Mari on palannut osaltaan myös kotikonnuilleen Juukaan, sillä hän on alun perin lähtöisin Nunnanlahdesta.

Mari on kouluttanut itseään monipuolisesti ja hoitaa asiakkaita ammattitaidolla ja kokemuksella vauvasta vaariin. Tammikuussa 2019 Mari aloittaa töiden ohessa sairaanhoitajaopinnot Savoniassa.

Vapaa-aikana Marin löytää hiihtoladulta, lenkkipolulta tai seuratoiminnan parista. Mari on yksi urheiluseura Valtimon Vasaman kantavista voimista.

Tutustu Marin koulutuksiin

Martti

Martti

Martti Jaatinen on toiminut Juuan Fysikaalisessa Hoitolaitoksessa laillistettuna hierojana jo 30 vuoden ajan. Martin hierontataito ja persoona houkuttelevat asiakkaita meille ympäri Suomea – onhan mies tavattoman mukava, jämpti ja seesteinen.

Martin vapaa-aika kuluu pitkälti urheilun parissa. Martti on Juuan Jänteen puheenjohtaja ja intohimoinen maastohiihtomies. Jos häntä ei näy ladulla, Martti löytyy takuuvarmasti kuntosalilta treenaamasta.

Tutustu Martin koulutuksiin

Kirsi

Kirsi

Kirsi Toivanen on Kajoon tyttöjä, joka on työskennellyt meillä fysioterapeuttina jo yli 20 vuoden ajan. Kirsin erikoisosaamista ovat sekä neurologisten asiakkaiden kanssa työskentely että lasten fysioterapia.

Kirsi on persoonaltaan rauhallinen, valoisa ja empaattinen. Hän säteilee ympärilleen lämpöä ja hyväntuulisuutta, josta saamme kaikki nauttia. Asiakkaat pysyvät hallinnassa napakasti ja turvallisesti ilman turhaa höseltämistä.

Vapaa-aikanaan Kirsi on vahvasti omistautunut perheelleen ja lasten harrastukset pitävät viikon työn ohessa napakasti aikataulutettuna. Oman nuoruuden urheiluharrastuksen jäljiltä rakkaus liikuntaan on säilynyt.

Tutustu Kirsin koulutuksiin

Henna

Henna

Henna Pisto on tiimimme juniori. Hän on rempseä ja iloinen nuori nurmeslainen, joka käy tekemässä fysioterapeutin töitä sekä Juuassa että Valtimolla.

Henna kouluttautuu työn ohessa jatkuvasti ja on erikoistunut erityisesti lasten fysioterapiaan, jota hän tekee koko Pielisen Karjalan alueella. Nurmeksessa hän ohjaa lasten ryhmiä ja monimuototerapiaa yhdessä toimintaterapeutin kanssa LAI-LAn tiloissa. Henna on hankkinut koulutusta myös työikäisten fysioterapian puolelta.

Vapaa-aikanaan Henna rentoutuu koirien ja hevosten parissa. Hänet voi löytää metsästä juoksemasta rastien perästä, joten myös luonnossa liikkuminen on tälle nuorelle naiselle tuttua.

Tutustu Hennan koulutuksiin